Nu Beschikbaar - Haarlem Leads | Lokale Aanvragen (2024)

Filters Sort results

Reset Apply

25 jun, 2024

Airco – Spruitenbosstraat – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor het installeren van een vaste airco in de zolderkamer aan de zuidkant van hun goed geïsoleerde huis. Deze kamer is in de zomer snikheet, terwijl de andere twee zolderkamers veel minder warm zijn. Offerte en advies gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

25 jun, 2024

Sedumdak – Lindelaan – Heemstede

Een klant zoekt een specialist voor het vergroenen van de platte daken van de uitbouw en overkapping. Offerte en advies gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

24 jun, 2024

Boomverzorging – Vlamingstraat – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor het verwijderen van een zware zijtak van een 40 jaar oude mirabellenboom in hun achtertuin, die op de hoek van hun schuur leunt en het vernieuwen van het dak belemmert. Ze willen ook advies over de gezondheid van de boom, inclusief eventuele zwammen en holtes in de stam. Offerte en advies gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

24 jun, 2024

Dakopbouw – Schokkerhof – Alkmaar

Een klant zoekt een specialist voor een traditionele, prefab dakopbouw op een rijtjeshuis. De dakopbouw moet van hout zijn en heeft een kleine grootte (minder dan 20 m²). De klant heeft een budgetvriendelijk budget en heeft dringend behoefte aan deze dakopbouw. Offerte en advies gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

24 jun, 2024

Dakopbouw – Barendsestraat – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor het verkennen van de mogelijkheden voor het toevoegen van een verdieping/dakopbouw aan hun woning op de Barendsestraat. Daarnaast willen ze de indeling van de totale woning bekijken in de context van een verdere opbouw. Advies en gesprek gewenst voor verdere stappen.

25,00

Deze lead claimen

24 jun, 2024

Boomverzorging – Zijlweg – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor het beoordelen van hun sierkersboom in de achtertuin, die er ziek uitziet en mogelijk doodgaat. Ze willen weten of de boom weer beter kan worden of gekapt moet worden. Offerte en advies gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

24 jun, 2024

Airco – van den Vondellaan – Driehuis

Een klant zoekt een specialist voor het plaatsen van een single split unit airco in hun slaapkamer. De buitenunit kan op het balkon op dezelfde verdieping worden geplaatst. De ruimte is ongeveer 40m³. De klant wil graag een zeer energiezuinige airco. Op de eerste verdieping zitten de WKD'en op een aparte groep zonder grootverbruikers. Als dat niet mogelijk is, moet er een groep door de kruipruimte worden getrokken. Offerte en advies gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

24 jun, 2024

Airco – Burgemeester van Niekerklaan – Hillegom

Een klant zoekt een specialist voor het installeren van een airco op hun zolder, welke op de tweede verdieping is gelegen. De buitenunit van de airco moet op de dakkapel worden geplaatst. Offerte en advies gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

22 jun, 2024

Warmtepomp – Watergang – Spaarndam

Een klant zoekt een specialist voor het installeren van een volledig elektrische warmtepomp op zolder. Het leidingwerk is aanwezig, maar moet nog worden geïnstalleerd. Er is 3-fase stroom in de meterkast, maar dit moet nog doorgetrokken worden naar de zolder. Er is een dakkapel met verstevigde balk voor de buitenunit aanwezig. Offerte en advies gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

21 jun, 2024

Boomverzorging – Marsstraat – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor het beoordelen en mogelijk redden van hun zieke kersenboom, die rond 1935 geplant is en een centrale plek in hun stadstuin inneemt. Ze vragen zich af of de boom te oud is, geïnfecteerd is door een nabijgelegen rhododendron (inmiddels gerooid), of ziek is door een snoeibeurt van vorig jaar. Offerte en advies gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

21 jun, 2024

Gevel – Begijnhof – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor het reinigen, herstellen en voegen van de voor-, zij- en achtergevel. Er zijn momenteel enkele voegen die in slechte staat zijn. Offerte gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

21 jun, 2024

Warmtepomp onderhoud – Groningerlaan – Cruquius

Een klant zoekt een specialist voor het afsluiten van een onderhoudscontract voor hun NIBE aardwarmtepomp in hun nieuwbouw woning. Daarnaast zijn ze geïnteresseerd in een gecombineerd onderhoudscontract voor hun WTW-installatie. Offerte en advies gewenst voor deze onderhoudsdiensten.

25,00

Deze lead claimen

20 jun, 2024

Dak – Hoflaan – ‘s Gravenzande

Een klant zoekt een specialist voor het vervangen van nokvorsten en het herstellen van een scheur in de schoorsteen. Dit is geconstateerd na het plaatsen van twee dakkapellen. Offerte of prijsindicatie gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

20 jun, 2024

Gevel – Heussenstraat – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor het behandelen van vocht- en schimmelproblemen aan de binnenzijde van de voorgevel op de begane grond en eerste verdieping. Ze overwegen ook de voorgevel te laten impregneren. De klant wil graag dat iemand de situatie komt bekijken en een offerte maakt.

25,00

Deze lead claimen

20 jun, 2024

Schoonmaak – Essenstraat – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor een tweewekelijkse schoonmaak van hun 80m² appartement in het stadscentrum van Haarlem. Het betreft een eenpersoonshuishouden zonder huisdieren of kinderen, met één slaapkamer, een en suite badkamer, een aparte toiletruimte, en een open keuken en woonkamer. Offerte en advies gewenst voor deze schoonmaakdienst.

25,00

Deze lead claimen

20 jun, 2024

Gevel – Valeriusterras – Amsterdam

Een klant zoekt een specialist namens de VvE voor het herstellen en impregneren van de achtergevel van een gebouw aan het Valeriusterras. Het betreft 5 woonlagen en een torentje. Offerte en advies gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

20 jun, 2024

Sedumdak – Zwarteweg – Bennebroek

Een klant zoekt een specialist voor een groen dak. Het dak is 12m x 12m met 3 lichtkoepels van elk ongeveer 1m x 1m. Offerte gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

19 jun, 2024

Bestrating – Van Riebeecklaan – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor het bestraten van ongeveer 68 m². De werkzaamheden omvatten het verwijderen en afvoeren van de oude bestrating, en het aanleggen van een harde ondergrond voor een carport en oprit waar de auto overheen rijdt. Offerte en advies gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

19 jun, 2024

Hekwerk – Jan Ligthartstraat – Heemskerk

Een klant zoekt een specialist voor het repareren of vervangen van het balkonhekwerk van hun nieuw gekochte appartement. De houten balk/reling is rot en het spijlenwerk is in slechte staat, terwijl de palen in redelijke conditie zijn. Het hekwerk bestaat uit 3 palen met daartussen spijlpanelen: 2 kleine zijpanelen (~56cm x 86cm) en 2 grote panelen (~122cm x 86cm). De klant wil graag advies over de mogelijke oplossingen. Offerte en advies gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

18 jun, 2024

Hekwerk – J. Calsstraat – Amsterdam

Een klant zoekt een specialist voor het afstellen van een elektrisch hek. Offerte en advies gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

18 jun, 2024

Hekwerk – Parkstraat – Let op, in Breda

Een klant zoekt een specialist voor de renovatie/vernieuwing van op afstand bedienbare opendraaiende poorten die nu ongeveer 35 jaar oud zijn. Dit omvat zowel de poorten zelf als de volledige aansturing en afstandsbediening. Het betreft een appartementengebouw met 12 bewoners die allemaal elektronisch de poort willen kunnen openen. Offerte en advies gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

18 jun, 2024

Hekwerk – Karel Keizerweg – Amstelveen

Een klant zoekt een specialist voor het plaatsen van een ijzeren hekwerk in hun voortuin. Offerte en advies gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

18 jun, 2024

Serre – Tjalkkade – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor het bouwen van een serre van 5x6 meter op de tweede verdieping van hun woning. Offerte en advies gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

17 jun, 2024

Aanbouw – 2023VP – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor het bouwen van een aanbouw als onderdeel van een grotere renovatie op de begane grond. De werkzaamheden omvatten de bouw van de buitenkant en de hoofdstructuur van de aanbouw. De binnenafwerking wordt door een andere dienstverlener verzorgd.Parameters voor de aanbouw: Afmetingen: diepte 2,53m, breedte 5,15m, Hoogte begane grond: 2,76m, Materiaal voor de buitenkant: baksteen passend bij het hoofdgebouw, Structurele versterking: 2 stalen steunbalken, Grondfundering: gelijke hoogte als het hoofdgebouw (nog te bepalen of palen nodig zijn), Dak: plat dak (bitumen) met 2 platte dakramen (HR++), en 2 PVC regenpijpen, Ramen/schuifdeuren (wit PVC): breedte ca. 3,5m (nog te bepalen), dubbel geïsoleerd HR++.De klant wil de aanbouw uiterlijk eind oktober (uiterlijk half november) laten bouwen. Offerte gewenst met gescheiden kosten voor arbeid, materialen, en advies over benodigde vergunningen en de kosten voor het aanvragen van vergunningen (inclusief bouwtekeningen en berekeningen).Offerte en advies gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

17 jun, 2024

Dak – Palamedesstraat – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor de renovatie van hun dak. De werkzaamheden omvatten het vervangen van dakpannen, het plaatsen van twee Velux dakramen, en de reparatie van de schoorsteen. De klant wil graag een afspraak maken voor een opname van de werkzaamheden ten behoeve van een vrijblijvende offerte.

25,00

Deze lead claimen

17 jun, 2024

Gevel – Bloemertstraat – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor het vervangen van het voegwerk aan de achtergevel. Ze willen graag contact opnemen om dit verder te bespreken. Offerte en advies gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

17 jun, 2024

Gevel – Amsterdamsevaart – Amsterdam

Een klant zoekt een specialist voor het herstellen van de buitenmuur vanwege vochtdoorslag en schimmelvorming binnenshuis. De werkzaamheden omvatten: Gevelreiniging middels zandstralen, Vervangen van voeg (door snijvoeg), Impregneren van de buitenmuur.Het betreft een dubbele bovenwoning met een totale oppervlakte van ongeveer 100 m². De woning bevat drie schoorstenen en een balkonrand. Eén zijgevel en de achtergevel zijn te bereiken via plat dak/balkon; overige gevels vanaf straatniveau. Foto's kunnen indien gewenst worden toegestuurd.De klant zoekt iemand die beschikbaar is voor 21 juli, maar het werk kan eventueel ook worden uitgevoerd terwijl ze op reis zijn, zolang hun aanwezigheid niet vereist is.Offerte gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

17 jun, 2024

Beton – Saenredamstraat – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor betonwerkzaamheden in een jaren 80 uitbouw (voormalig winkel/magazijn) op de begane grond. Dit omvat het aanleggen van een nieuw riool (wc) met afvoerput voor de douche in de betonvloer. De doucheput is ongeveer 2 meter van het toilet, en het toilet is ongeveer 3 meter van het bestaande riool.Daarnaast wil de klant ook een prijsopgave voor het verwijderen van ongeveer 60 m² zandcement met een toplaag van granito en siergrindvloer.Offerte en informatie over de planning van deze werkzaamheden gewenst.

25,00

Deze lead claimen

14 jun, 2024

Gevel – Bloemertstraat – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor het herstellen van de voegen aan de achterzijde van de woning, waar de voegen tussen de stenen verdwenen zijn. Offerte gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

14 jun, 2024

Sloop – Berkenstraat – IJmuiden

Een klant zoekt een specialist voor de afvoer van een aluminium stacaravan. De stacaravan heeft afmetingen van ongeveer 3 x 7 meter. Offerte gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

13 jun, 2024

Airco 2000m3 – Horeca – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor het verkoelen (en mogelijk verwarmen) van een horeca/leisure locatie op de eerste verdieping van een bedrijfspand in Haarlem. Het pand is momenteel casco en heeft afmetingen van 30 x 13 x 6 m (2340 m³). De ruimte blijft voor ongeveer 90% open, met uitzondering van toiletten en opslagruimten.De klant wil graag de mogelijkheden en advies voor het verkoelen (en eventueel verwarmen) van deze locatie horen. Een prijsindicatie is ook gewenst om een idee te krijgen van de kosten. Alleen naam en e-mailadres beschikbaar voor contact.

25,00

Deze lead claimen

13 jun, 2024

Dakkapel – Doverstraat – Haarlem

Een klant zoekt een specialist om de mogelijkheden te bespreken voor het plaatsen van een dakkapel op een bijgebouw. Offerte en advies gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

13 jun, 2024

Gevel – Spaarne – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor de volgende werkzaamheden: Behandelen van vocht in de binnenmuren op korte termijn, repareren van scheurvorming aan de buitenkant op termijn.De klant wil graag horen wat de mogelijkheden zijn. Offerte en advies gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

13 jun, 2024

Airco – Spaarnhovenstraat – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor de volgende werkzaamheden: Installatie van airco in drie kamers aan de zuidkant van hun huis (20 m², 30 m², 30 m²). De buitenunit kan op het dak of aan de gevel geplaatst worden. Een aparte groep in de meterkast en een kabel naar de buitenunit zijn nodig. Bijvullen van een mobiele airco die waarschijnlijk een lage druk heeft. Offerte gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

12 jun, 2024

Schoorsteen – Engelszstraat – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor het opnieuw voegen van een schoorsteen. Offerte gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

11 jun, 2024

Dakopbouw – Karel van Wanderstraat – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor het plaatsen van een dakopbouw op hun woning op de Karel van Manderstraat. Het betreft een bovenwoning met een plat dak van ongeveer 5m breed en 10m diep, gelegen op een hoek. De voorkeur gaat uit naar een prefab opbouw, rechthoekig en zo goed als volledig afgewerkt. Er zijn twee opties: (1) de volledige breedte en diepte van de woning aanhouden, of (2) minder diep maken en ruimte voor een terras/balkon aan de achterzijde.De klant vraagt ook om de kosten voor constructie-/bouwtekeningen en het vergunningstraject apart te vermelden, aangezien ze een eigen architect hebben. Ze overwegen ook een opbouw inclusief afgewerkte trap en vloer, en mogelijk overige afwerkingen.Offerte en advies gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

11 jun, 2024

Airco – Potgieterstraat – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor het tijdelijk verwijderen en herplaatsen van een split airconditioner vanwege een dakopbouw. De airconditioner moet begin september van het dak worden gehaald en na 1 of 2 maanden weer op dezelfde plek worden teruggeplaatst. Offerte en beschikbaarheid gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

11 jun, 2024

Woningisolatie – Coltermanstraat – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor het verbeteren van de energieprestaties van hun woning. Offerte en advies gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

11 jun, 2024

Betonboren – Jan van Krimpenweg – Haarlem

Een klant zoekt met spoed een betonboorder voor het boren door 50 cm massief beton met een diameter van 6 mm. Ze willen graag weten of dit nog vandaag mogelijk is. Offerte en beschikbaarheid gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

11 jun, 2024

Gevel – Bloemendaalseweg – Overveen

Een klant zoekt een specialist voor het herstellen van scheuren in de gestucte zijgevel van hun woning. Ze zijn benieuwd naar de kosten voor deze werkzaamheden. De klant heeft enkele foto's ter verduidelijking en is beschikbaar voor verdere informatie. Offerte en advies gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

11 jun, 2024

Dakrenovatie – Prinses Beatrixlaan – Maasland

Een klant zoekt een specialist voor een dakinspectie en offerte in de week van 17 juni. De klant wil het dak isoleren met een 18-laags dampopen folie, de panlatten vervangen, en de voegen van de schoorsteen vernieuwen. Ook moeten de zinken daken van twee dakkapellen worden vervangen en geïsoleerd, evenals de bitumen bedekking van een aanbouw. Er komt een warmtepomp op het dak van de aanbouw te staan.

25,00

Deze lead claimen

11 jun, 2024

Dakkapel – Louis Pasteurstraat – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor het plaatsen van een dakkapel en wil graag een vrijblijvende offerte ontvangen. De dakkapel moet een breedte van 420 cm en een hoogte van 150/160 cm hebben, met 4 ramen waarvan de 2 buitenste draai/kiep ramen zijn. Inclusief 2 horren voor de draai/kiep ramen en screens als zonwering. De gewenste kleur is RAL 7021. Offerte gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

11 jun, 2024

Dakopbouw – Madoerastraat – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor het realiseren van een opbouw op hun woning aan de Madoerastraat in Haarlem. Ze willen graag een offerte en advies over de mogelijkheden voor deze opbouw. Offerte en advies gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

11 jun, 2024

Gevel – Elandsgracht – Amsterdam

Een klant zoekt met spoed een specialist voor het herstellen van enkele ontbrekende of gescheurde voegen in de voorgevel. Tijdens schilderwerkzaamheden is dit probleem vastgesteld. Er staat tot en met woensdag een steiger voor de deur, dus hulp op korte termijn is gewenst. Offerte en beschikbaarheid gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

11 jun, 2024

Kozijnen – Regulierstraat – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor het leveren en plaatsen van een kozijn voor een buitendeur met bovenlicht. De totale afmeting is h2830xb930, deurhoogte 2090, bovenlicht 740x930. Offerte gewenst voor deze werkzaamheden, inclusief een inschatting van de plaatsingsdatum.

25,00

Deze lead claimen

11 jun, 2024

Beton – Julianalaan – Overveen

Een klant zoekt een specialist voor het leveren van 2 kuub lichtgewicht beton voor de afwerking van een 50 m² vloer met Lewisplaten. Offerte gewenst voor deze levering.

25,00

Deze lead claimen

11 jun, 2024

Sloop – Kozakkenberg – Zoetermeer

Een klant zoekt een specialist voor het slopen van een oude stacaravan op locatie in Zeeland. De werkzaamheden omvatten het afvoeren van sloopafval en inboedel, en het schoon opleveren van de kampeerplek. De afmetingen van de caravan zijn 7.40 x 2.60 meter. Offerte gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

9 jun, 2024

Hekwerk – Troelstralaan – Heemstede

Een klant zoekt een specialist voor het vervangen van een balkonhek dat sinds de bouw van het huis in 1958 aanwezig is. Het huidige hek is doorgeroest en eerder doorgezaagd door de vorige bewoners. De klant zoekt een onderhoudsvrij balkonhek in dezelfde stijl om een vergunningaanvraag te voorkomen. Offerte gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

7 jun, 2024

Gevel – Wagenweg – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor herstelwerkzaamheden aan de gevel van de achterkant van een pand op de Wagenweg, op de tweede en derde verdieping. Ze overwegen ook het opnieuw voegen en impregneren van de gevel. Offerte gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

7 jun, 2024

Kozijnen – President Steijnstraat – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor het leveren en plaatsen van een buitendeur inclusief kozijnen aan de achterzijde van hun woning. Offerte gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

7 jun, 2024

Isolatie – Joh van der Waeyenstraat – Spaarndam

Een klant zoekt een specialist voor het aanbrengen van vloerisolatie in de kruipruimte van hun woning. Het betreft een oppervlakte van 45 m² met een gewenste Rc-waarde van 5. Mogelijk ook met dampremmende PE-folie op de grond van de kruipruimte. De kruipruimte is ongeveer 50 cm hoog en bereikbaar via een luik onder de trap midden in de woning. De kruipruimte is vochtig, maar er staat geen water in.Offerte gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

7 jun, 2024

Airco – Waldeck Pyrmontlaan – Overveen

Een klant zoekt een specialist voor het installeren van twee airco's op de twee slaapkamers van hun zolderverdieping. Het huis heeft een gedeeltelijk plat dak (zadeldak). De kamers hebben een oppervlakte van 12 m² en 20 m². De klant wil de airco's voornamelijk gebruiken om de kamers in de zomer enkele graden koeler te houden dan de buitentemperatuur en in de winter voor het verwarmen van een of beide kamers zonder de CV en de benedenverdieping extra te verwarmen.Offerte gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

7 jun, 2024

Beton – Groenburgwal – Amsterdam

Een klant zoekt een specialist voor het herstellen van een gevlinderde betonvloer als onderdeel van een grootschalig restauratieproject aan de Groenburgwal in Amsterdam. Het betreft het souterrain met een vloeroppervlakte van 54 m². De werkzaamheden omvatten het herstellen, polijsten en impregneren van de vloer met olie. Offerte en advies gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

7 jun, 2024

Bestrating – Leidsevaartweg – Heemstede

Een klant zoekt een specialist voor het verhelpen van een verzakking bij de voordeur van hun huis, langs de gevel. Ze hebben zelf geprobeerd het probleem met zand op te vullen, maar de verzakking blijft terugkomen. Indien mogelijk, willen ze graag een afspraak maken om het probleem te laten bekijken.

25,00

Deze lead claimen

6 jun, 2024

Beton – Floradepark – Vijfhuizen

Een klant zoekt een specialist voor het zagen en slopen van een trapgat in een betonnen dak van ongeveer 20 cm dik. De afmetingen zijn 2,9 meter breed en 1 meter diep, op de tweede verdieping. Graag telefonisch contact voor een offerte voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

6 jun, 2024

Dakopbouw – Zuid Brouwersstraat – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor een casco dakopbouw. De vergunning is verleend en er zijn bouwtekeningen en constructieberekeningen beschikbaar. Offerte gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

6 jun, 2024

Dakopbouw – Louis Armstronglaan – Leiden

Een klant zoekt een specialist voor een traditionele, prefab dakopbouw op een eengezinswoning. De dakopbouw moet van hout zijn en heeft een gemiddelde grootte van 20-50 m². De klant heeft een gemiddeld budget en wil de dakopbouw binnenkort laten uitvoeren. Offerte gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

6 jun, 2024

Gevelrenovatie – De Wittenkade – Amsterdam

Een klant zoekt een specialist voor het repareren van scheuren in de buitenmuren (hele zijde van het gebouw) en het drogen van de muren. Er was een lekkage en er zijn tekenen van schimmel op de binnenmuren. Offerte gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

4 jun, 2024

Dakopbouw – Reitzstraat – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor het bouwen van een extra verdieping op hun huis om extra ruimte te creëren. Ze overwegen prefab als optie en willen graag het proces, de mogelijkheden en de kosten bespreken. Offerte en advies gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

4 jun, 2024

Gevelherstel – Spiegelenburghlaan – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor het herstellen van voegwerk aan hun gevel. De klant wil graag advies ontvangen en een offerte voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

4 jun, 2024

Dakkapel – Laurens Reaellaan – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor het vervangen van de boeidelen en zijwangen van twee dakkapellen. De afmetingen van de dakkapellen zijn 3 meter en 5 meter breed. Offerte gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

4 jun, 2024

Gevelrenovatie – Hagelingerweg – Santpoort Noord

Een klant zoekt een specialist voor de renovatie van de voor- en achtergevel van hun huis. Er zijn enkele kapotte stenen die vervangen moeten worden en de gevel moet opnieuw gevoegd worden. De klant overweegt ook reiniging en impregnering, maar heeft hier geen ervaring mee en weet niet precies wat er nodig is. Offerte en advies gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

4 jun, 2024

Dakopbouw – Reitzstraat – Haarlem

Een klant zoekt informatie en een offerte voor een dakopbouw op hun woning in Haarlem. Ze zien prefab als een goede optie maar willen graag meer informatie over het proces. Offerte en details gewenst voor de mogelijkheden en kosten van de dakopbouw.

25,00

Deze lead claimen

3 jun, 2024

Spouwmuurisolatie – Van Dortstraat – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor spouwmuurisolatie. Offerte gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

2 jun, 2024

Airco – Botterboulevard – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor het plaatsen van een split-airco in hun slaapkamer met een inhoud van ongeveer 60 m³. De binnen- en buitenunit moeten recht tegenover elkaar door een normale buitenmuur worden geplaatst. Offerte gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

2 jun, 2024

Kozijnen – Park Oosterspaarn – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor een kosteninschatting voor een stolpraam met draaikiepfunctie. De afmetingen zijn 270 cm lengte en 127 cm hoogte. De gewenste kleur is RAL 7016 (antraciet) met houtlooknerf. Het raam moet voorzien zijn van HR++ glas, met een verzoek om de meerprijs voor HR+++ glas ook te vermelden. Offerte gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

2 jun, 2024

Overkapping – Skagerrak – Hoofddorp

Een klant zoekt een specialist voor de bouw van een overkapping van 570 x 350 cm. Het dak moet van helder polycarbonaat zijn, de zijwanden van aluminium (180 cm hoog) met het bovendeel van helder polycarbonaat. De gewenste kleur is wit. De overkapping moet worden voorzien van LED-verlichting en een schuifpui van dubbelglas. Inclusief montage. Offerte gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

2 jun, 2024

Gevel – Huessenstraat – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor het aanpakken van vochtproblemen in de voorgevel van hun huis, zowel in de erker als op de eerste verdieping. Er vormt zich schimmel aan de binnenzijde. Het huis is gebouwd in 1939 en er is voor zover bekend nog geen onderhoud aan de gevel uitgevoerd. De klant overweegt reiniging en impregnering. Offerte en advies gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

1 jun, 2024

Beton – Mentawistraat – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor een vloerrenovatie van ongeveer 70 m², gepland voor de tweede week van juli. De werkzaamheden omvatten het aanbrengen van schuimbeton, vloerverwarming en een dekvloer. Offerte gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

1 jun, 2024

Kozijnen – Zaanenstraat – Haarlem

Een klant wil graag een afspraak inplannen voor een offerte voor nieuwe kozijnen. Offerte gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

1 jun, 2024

Betonreparatie – Kees van Lentsingel – Heemstede

Een klant zoekt een specialist voor het repareren van schade (mogelijk rot) op twee plekken van een betonnen plafond, ontstaan door langdurige lekkage. Offerte gewenst voor deze reparatiewerkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

1 jun, 2024

Airco – Kromboomsveld – Zandvoort

Een klant zoekt een specialist voor het plaatsen van drie airco's in hun woning. Eén airco moet op de eerste verdieping geplaatst worden en twee op de tweede verdieping. De airco's moeten zowel kunnen koelen als verwarmen. Offerte gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

30 mei, 2024

Aanbouw – Cornelis Speelmanlaan – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor het plaatsen van een aanbouw aan hun huis. De gewenste afmetingen van de aanbouw zijn ongeveer 4 meter breed en 9 meter diep. Offerte gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

30 mei, 2024

Beton – Lutmastraat – Amsterdam

Een klant zoekt een specialist voor het plaatsen van funderingsbalken en een broodjesvloer voor een kleine aanbouw van 2,5 x 3,7 meter. De werkzaamheden omvatten het plaatsen van geïsoleerde funderingsbalken op de paalfundering en, indien mogelijk, een geïsoleerde broodjesvloer. Offerte gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

30 mei, 2024

Boomverzorging – Celebesstraat – Haarlem

Een klant zoekt advies over een meidoorn in hun achtertuin die al aan het uitvallen is. Ze willen weten of de boom, mogelijk getroffen door bacterievuur, verwijderd moet worden of dat het beter is om af te wachten en te hopen op verbetering volgend jaar.

25,00

Deze lead claimen

30 mei, 2024

Sedumdak – Vergierdeweg – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor het aanleggen van een sedumdak op hun recent gebouwde tuinhuis. Het tuinhuis heeft een afmeting van 5400 x 3500 mm, minus een dakraam van ca. 1 m². De balkenconstructie is berekend om het gewicht van een sedumdak te dragen.De klant wil graag een vrijblijvende prijsopgave ontvangen en heeft vragen over de levertijden, planning, en mogelijke subsidie in Haarlem.

25,00

Deze lead claimen

30 mei, 2024

Daklekkage – Verhagenplein – Naaldwijk

Een klant zoekt een specialist voor het verhelpen van een waterlekkage op de begane grond van hun eengezinswoning uit 2017. De lekkage situeert zich bij de achtergevel en ontstaat alleen bij hevige regenval. De klant heeft een offerte nodig voor de verzekering.

25,00

Deze lead claimen

30 mei, 2024

Dakopbouw – Dr Schaepmanstraat – Haarlem

Een klant is zich aan het oriënteren op de mogelijkheden voor een opbouw op hun woning. Ze willen graag in gesprek om een offerte te ontvangen. De klant vraagt om een overzicht van de benodigde informatie of wil een afspraak maken met een specialist.

25,00

Deze lead claimen

30 mei, 2024

Gevelherstel – Acaciastraat – Haarlem

Een klant heeft een woning uit 1924 gekocht waarin scheuren zitten in de voorgevel en een binnenmuur. Ze zijn op zoek naar een specialist die deze scheuren kan herstellen en willen graag een offerte ontvangen voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

28 mei, 2024

Boomziekte 2 bomen – Krelagestraat – Haarlem

Een klant zoekt een specialist om bladziektes van een perenboom en een olijfboom te bekijken en te behandelen. Offerte gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

28 mei, 2024

Dakkapel lekkage – Florastraat – Naaldwijk

Een klant heeft afgelopen weekend een lekkage gekregen aan hun dakkapel, die bekleed is met EPDM. Ze willen graag contact opnemen om de lekkage op te lossen.

25,00

Deze lead claimen

28 mei, 2024

Betonherstel – Stoopplein – Overveen

Een klant zoekt een specialist voor betonrot herstel in de kruipruimtes van hun woning. Offerte gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

28 mei, 2024

Tuinonderhoud – Helmlaan – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor tuinonderhoud. De werkzaamheden omvatten het wieden van onkruid, snoeien van bomen en struiken, en schoonmaken van tegels. Offerte gewenst voor deze tuinonderhoudswerkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

28 mei, 2024

Warmtepomp – Soutmanstraat – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor de installatie van een warmtepomp in hun woning. Ze plannen een volledige renovatie en willen de warmtepomp gebruiken voor vloerverwarming en warm water. De totale oppervlakte van het huis zal ongeveer 100 m² zijn. Ze willen graag de kosten van de installatie weten en hoeveel kW de warmtepomp moet zijn. De klant spreekt Engels en vraagt om advies.

25,00

Deze lead claimen

28 mei, 2024

Vervangen bitumen dakkapel – Dreeslaan – Naaldwijk

Een klant zoekt een specialist voor het vervangen van het bitumen dak op hun dakkapel. De dakkapel is ongeveer 1,80 x 3,90 meter en bevindt zich op de eerste verdieping. Deze is bereikbaar via een trap, steiger, of via het dakraam op de tweede verdieping.Offerte gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

28 mei, 2024

Gevel voegwerk – Vondelweg – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor het herstellen van voegwerk dat niet mooi is uitgevoerd. In de afgelopen jaren zijn er herstelwerkzaamheden verricht, maar niet door de beste vakmannen. Offerte gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

28 mei, 2024

Beton – Rijksstraatweg – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor het storten van een betonnen vloer op tempex isolatieplaten in hun nieuwe huis. De vloer komt op de benedenverdieping, die ongeveer 45 m² groot is, met een verwachte vloerdikte van 8 cm (afhankelijk van de benodigde vloerdikte). Bovenop de betonnen vloer komt nog vloerverwarming en een afwerkvloer. De planning is nog niet helemaal duidelijk vanwege lopende voorbereidingen. Offerte gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

28 mei, 2024

Kozijnen – Vosmaerstraat – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor het plaatsen van nieuwe houten kozijnen tijdens de renovatie van hun appartement. Ze willen graag contact opnemen om de mogelijkheden en kosten te bespreken. Offerte gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

28 mei, 2024

Lichtkoepels vervangen – Jan van Galenstraat – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor het vervangen van drie lichtkoepels: twee in de berging en één in de keuken. Offerte gewenst voor deze vervangingswerkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

28 mei, 2024

Gevelonderhoud – Arubastraat – Amsterdam

Een klant wil graag een afspraak maken voor het opstellen van een vrijblijvende offerte voor het onderhoud van hun gevel. Offerte gewenst voor de gevelonderhoudswerkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

26 mei, 2024

Deur, raam en schuifdeur vervangen – Professor van der Waalsstraat – Haarlem

Een klant zoekt een specialist om een oude houten buitendeur, een raam en een schuifdeur aan de achterkant van hun huis te vervangen door energiezuinige alternatieven. De klant spreekt Engels en wil graag per e-mail een afspraak maken voor een offertebezoek

25,00

Deze lead claimen

26 mei, 2024

Dakopbouw – Galle Promenade – Velserbroek

Een klant die aan de Galle Promenade in Velserbroek woont, zoekt informatie en een offerte voor een dakopbouw op hun woning in IJmuiden. Offerte en details gewenst voor de mogelijkheden en kosten van de dakopbouw.

25,00

Deze lead claimen

26 mei, 2024

Dakopbouw – Linnaeusstraat – Amsterdam

Een klant zoekt een specialist voor een traditionele, prefab dakopbouw van gemiddelde grootte op een eengezinswoning. De gewenste dakopbouw moet van kunststof zijn en binnen een budgetvriendelijke prijs vallen. Er is dringende behoefte aan deze dakopbouw. Offerte gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

26 mei, 2024

Hekwerk – Schubertlaan – Nieuw Vennep

Een klant zoekt een specialist voor het aanbrengen van een hek op een muurtje. Offerte gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

25 mei, 2024

Renovatiewerk gallerij – Christina van Erphof – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor het vervangen van ondersabelingen op de galerij van een appartementencomplex. Offerte gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

25 mei, 2024

Voordeur – Brantjesstraat – Purmerend

Een klant zoekt een specialist voor het maken en plaatsen van een houten voordeur op maat, inclusief zijlicht, zoals het bijgevoegde voorbeeld. Zie de link voor het gewenste ontwerp: voorbeeld. Offerte gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

24 mei, 2024

Bitumen dakbedekking – De Vliet – Velserbroek

Een klant zoekt een specialist voor het vervangen van de bitumen dakbedekking op hun dakkapel, waar momenteel luchtbellen tussen zitten. Offerte gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

24 mei, 2024

Gevelrenovatie – Leidsevaartweg – Haarlem

Voor de renovatie van een groot bedrijfspand op de Leidsvaartweg 1 in Heemstede zoekt een klant een specialist voor gevelwerkzaamheden. De werkzaamheden omvatten het verwijderen van voegen, schoonmaken, opnieuw voegen en impregneren van ongeveer 2400 m² aan gevel. Offerte gewenst met een kostenindicatie per m² voor deze werkzaamheden, zodat dit kan worden meegenomen in de begroting.

25,00

Deze lead claimen

24 mei, 2024

Gevelrenovatie – Johan Maurits van Nassaulaan – Santpoort Noord

Een klant zoekt een specialist voor de reparatie van hun gevel van 94 m². Ze willen de gevel laten reinigen, voegen en impregneren. Daarnaast moeten er enkele reparaties worden uitgevoerd: 2x een latei plaatsen en 2x gaten in de gevel dichtmaken. Offerte gewenst voor deze werkzaamheden. Voor meer informatie staat de klant open voor contact.

25,00

Deze lead claimen

24 mei, 2024

Woningisolatie – Rijksstraatweg – Haarlem

Een klant wil zijn woning verder isoleren voor meer wooncomfort en verduurzaming. Hij denkt aan spouwmuurisolatie en kruipruimte-isolatie, maar staat open voor advies over de beste manieren om dit comfort en verduurzaming te bereiken. Offerte en expertise gewenst voor deze isolatiewerkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

23 mei, 2024

Voegwerk en schilderwerk gevel – Gedempte Schalk Burgergracht – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor onderhoud aan de voorkant van hun huis. Bij sommige stenen zijn de voegen deels weg en daarnaast moeten twee gevels met een strook hout opnieuw geschilderd worden. Offerte gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

23 mei, 2024

Airco aanschaf en installatie – Ramspol – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor de aanschaf en installatie van een wandmodel airco in hun slaapkamer. De unit moet op het platte dak geplaatst worden. De slaapkamer bevindt zich op de 2e etage van een twee-onder-eenkapwoning en is 5x4x2,75 meter groot (net geen 60m³). Ze willen een A+++ model en ontvangen graag een offerte met keuze uit twee modellen.

25,00

Deze lead claimen

23 mei, 2024

Daklekkage – Emmensstraat – Holnselersdijk

Een klant zoekt een specialist voor het verhelpen van een lekkage op de eerste etage van een woonhuis met een plat dak. Offerte gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

23 mei, 2024

Boominspectie – Marie Jungiusstraat – Velserbroek

Een klant zoekt een specialist voor het inspecteren en behandelen van een berk met roestbruine vlekken. Offerte en advies gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

23 mei, 2024

Sedumdak aanleg – Gandhistraat – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor het aanleggen van een sedumdak op hun nieuwe uitbouw. De maatvoering is ca. 4 x 2,65 meter en er is rekening mee gehouden dat er een sedumdak op komt. Offerte gewenst voor de kosten van het sedumdak inclusief aanleg.

25,00

Deze lead claimen

23 mei, 2024

Snoeiwerk Sering – Steve Bikostraat – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor het snoeien van hun sering, die net is uitgebloeid. De sering is ongeveer 4 meter hoog. Daarnaast willen ze graag dat de takken worden afgevoerd. Offerte gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

22 mei, 2024

Voegen en kitten doucheruimte – Bunderbos – Hoofddorp

Een klant zoekt een specialist voor het vervangen van de voegen in de douchecabine en het opnieuw kitten van de douchebak in de badkamer van hun moeder. Offerte gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

22 mei, 2024

Lekkage gevel – Schoterbosstraat – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor het verhelpen van een lekkage in een opbouw (2004). Uit een onderzoek door AB Lekdetectie B.V. blijkt dat de vochtschade wordt veroorzaakt door lekkage vanuit het spouwlood. Er zijn vier loodslab overlappingen over de volle breedte van de opbouw waar een opening in de muur geforceerd moet worden en de slabben met kit gedicht moeten worden. De klant staat open voor een beter voorstel. Offerte gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

22 mei, 2024

Airco installatie – Berkenstraat – Haarlem

Een klant overweegt zijn huis deels te verwarmen met een multi-split airco voor de woonkamer, keuken en opbouw. Ze zijn benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten. Offerte en advies gewenst voor deze installatie.

25,00

Deze lead claimen

21 mei, 2024

Airco en Warmtepomp installatie – Santpoorterstraat – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor de installatie van zowel een airco als een warmtepomp. Offerte gewenst voor deze installatiewerkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

21 mei, 2024

Dak- en vloerisolatie – Elsa Brandströmstraat – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor een informatief gesprek en een daaropvolgende offerte voor dak- en vloerisolatie van hun woning. Offerte gewenst voor deze isolatiewerkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

21 mei, 2024

Boom snoeien – Wouwermanstraat – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor het snoeien van een oude, goed vruchtdragende kersenboom in hun tuin. De boom heeft een scheur in de buitenste bast van de stam, wat een zwakke plek lijkt te zijn. Offerte gewenst voor de snoeiwerkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

21 mei, 2024

Dakisolatie – Pissuissestraat – Den Haag

Een klant zoekt een specialist voor isolatieadvies en een offerte voor hun nieuwe huis in Monster. Offerte gewenst voor de isolatiewerkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

21 mei, 2024

Hekwerk – Jan Gijzenkade – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor het plaatsen van een hekwerk in de tuin om de poezen veilig te houden. Offerte gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

21 mei, 2024

Uitbouw – Amsterdamse Vaart – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor het uitbouwen van de woonkamer van hun rijtjeswoning over de gehele breedte. De gewenste afmetingen zijn 550 x 300 cm. Het project omvat een geveldoorbraak, een grote lichtstraat en een schuifpui. Er is een achterom aanwezig. Offerte gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

21 mei, 2024

Gevelreiniging – Zomerkade – Haarlem

Namens een VvE vraagt een klant een vrijblijvende offerte aan voor gevelreiniging van hun pand. Ze ontvangen graag advies over de benodigde frequentie van de reiniging en wat ze eventueel zelf kunnen doen. Het pand bevat verschillende buitenruimtes: een tuin (Appartement B), een inpandig balkon (Appartement C) en een dakterras (Appartement D). De klant wil weten of deze ruimtes onder 'terrasbewassing' vallen en of deze dienst verleend wordt. Indien ja, graag los vermelden in de offerte.

25,00

Deze lead claimen

21 mei, 2024

Airco installatie – Ramspol – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor het leveren en plaatsen van een airco in de slaapkamer op de 2e etage. Ze willen een A+++ airco met een SEER hoger dan 8,5. De buitenunit moet op het dak geplaatst worden. Offerte gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

19 mei, 2024

Boom snoeien – Hoeufftstraat – Haarlem

Een klant zoekt een specialist om een boom te snoeien die vanuit de tuin van de buren in hun tuin groeit en zonlicht blokkeert. Ze willen de overhangende takken en de hoogte van de boom snoeien. De klant kent de buren niet en zoekt advies over wat is toegestaan en hoe toestemming van de buren kan worden verkregen indien nodig. De klant spreekt Engels.

25,00

Deze lead claimen

18 mei, 2024

Bestrating – Zuid Schalkwijkerweg – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor het opnieuw leggen en ophogen van een verzakt terras aan de achterzijde van hun huis. Het terras is ongeveer 52 m² en bestaat uit natuursteen tegels van 60x40, 40x40, en 20x20 cm. Offerte gewenst voor deze werkzaamheden. De klant is telefonisch bereikbaar.

25,00

Deze lead claimen

18 mei, 2024

Aluminium veranda – Grote Buitendijk – Velserbroek

Een klant zoekt een specialist voor het plaatsen van een aluminium veranda, met de optie om deze geheel te sluiten. Ze willen graag een adviesgesprek op locatie om de opties te bekijken. Locatie: Velserbroek. Offerte gewenst voor dit project.

25,00

Deze lead claimen

18 mei, 2024

Lekkage Gevel – Gedempte Oude Gracht – Haarlem

Een klant zoekt een specialist om een lekkage in een winkel te Haarlem te verhelpen. De lekkage komt vanaf de voorgevel langs de regenpijp, waar gaten zitten waardoor water naar binnenstroomt. Een steiger kan deze week worden geplaatst. Offerte en termijn gewenst voor het waterdicht maken van de gevel.

25,00

Deze lead claimen

18 mei, 2024

Isolatie – Bruno Klauwersstraat – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor het isoleren van spouwmuren en kruipruimte. Offerte gewenst voor deze isolatiewerkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

18 mei, 2024

Dakopbouw – Oranjestraat – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor een dringende dakopbouw van minder dan 20 m² op een eengezinswoning. Ze willen een traditionele stijl en geven de voorkeur aan kunststof materialen. Het project moet budgetvriendelijk zijn. Offerte gewenst voor deze dakopbouw.

25,00

Deze lead claimen

18 mei, 2024

Airco installatie – Vondelweg – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor het plaatsen van een multisplit aircosysteem. Ze willen de zolderkamers en een slaapkamer op de eerste verdieping koelen met de opgewekte stroom van 10 zonnepanelen. Offerte gewenst voor deze installatie. Geen telefoonnummer beschikbaar, alleen adres en e-mailadres.

25,00

Deze lead claimen

18 mei, 2024

Bestrating – Liedeweg – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor het ophogen van verzakte bestrating rondom hun huis. Ze willen graag meer weten over de mogelijkheden en ontvangen graag een offerte voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

18 mei, 2024

Kozijn vervangen – Zaanenstraat – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor het vervangen van een kozijn in een jaren '30 benedenwoning, met behoud van glas in lood bovenlichten. Het kozijnformaat is 2785 (660-1465-660) x 2025 (1585-440) en bevat een draai raam. Offerte gewenst voor deze vervanging.

25,00

Deze lead claimen

18 mei, 2024

Dakopbouw – Leidsestraat – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor het realiseren van een opbouw van 9x4 meter met een rechte achterkant en een dakkapel aan de voorkant. Offerte gewenst voor de uitvoering van deze opbouw.

25,00

Deze lead claimen

18 mei, 2024

Inverter installatie – Westbroekerweg – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor de installatie van een inverter voor bijverwarmen en koelen van de woonkamer en slaapkamer. De klant heeft 20 zonnepanelen en gebruikt momenteel heteluchtverwarming op gas. Offerte gewenst voor deze installatie.

25,00

Deze lead claimen

18 mei, 2024

Warmtepomp leveren en installatie – Sophiastraat – Haarlem

Een klant zoekt een installateur voor het leveren en installeren van een Remeha hybride warmtepomp Elga Ace 4 kW voor een huis aan de Sophiastraat in Haarlem. Offerte gewenst voor deze installatie.

25,00

Deze lead claimen

18 mei, 2024

Boomstronk verwijderen – Marnixstraat – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor het verwijderen van een boomstronk in hun tuin op de begane grond. Er is geen toegang tot de tuin via de achterkant. De klant spreekt Engels. Offerte gewenst voor de boomstronkverwijdering.

25,00

Deze lead claimen

17 mei, 2024

Balkonreparatie – Zuider Buiten Spaarne – Haarlem

Een klant zoekt een specialist om de afwatering op een balkon in een appartementencomplex te verbeteren. De slechte afwatering heeft geleid tot lekkage in de ondergelegen bergingen. Offerte gewenst voor de benodigde werkzaamheden om dit probleem te verhelpen.

25,00

Deze lead claimen

17 mei, 2024

Prefab Dakopbouw – Holtrichtersveld – Apeldoorn

Een klant zoekt een specialist voor het plaatsen van een dakopbouw. De wensen zijn onder andere een wc, douche en balkon. Ze hopen met uw ervaring iets moois te realiseren. Offerte gewenst voor deze werkzaamheden.

25,00

Deze lead claimen

17 mei, 2024

Sedumdak – Saenredamstraat – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor het vernieuwen van een plat dak van een aanbouw (68 m²). Momenteel ligt er bitumen dakbedekking met grind en spontaan gevormd sedum, dat ze zullen verwijderen om het dak te repareren en extra te isoleren. Ze overwegen een EPDM dakbedekking met sedum en willen graag een offerte ontvangen. Daarnaast zijn ze geïnteresseerd in advies en een locatiebezoek om de mogelijkheden te bespreken. Een indicatie van de kosten en een tijdlijn voor de uitvoering zijn ook gewenst.

25,00

Deze lead claimen

16 mei, 2024

Gevelrenovatie – Tetterodestraat – Haarlem

Een klant zoekt een specialist voor het herstellen van gevelbepleistering en metselwerkornamenten, en het schilderen van het sierdak. Het pleisterwerk tot het sierdak moet mogelijk verwijderd worden. Offerte gewenst voor deze werkzaamheden en informatie over de verwachte tijdlijn voor de offerte.

25,00

Deze lead claimen

Nu Beschikbaar - Haarlem Leads | Lokale Aanvragen (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mr. See Jast

Last Updated:

Views: 6186

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mr. See Jast

Birthday: 1999-07-30

Address: 8409 Megan Mountain, New Mathew, MT 44997-8193

Phone: +5023589614038

Job: Chief Executive

Hobby: Leather crafting, Flag Football, Candle making, Flying, Poi, Gunsmithing, Swimming

Introduction: My name is Mr. See Jast, I am a open, jolly, gorgeous, courageous, inexpensive, friendly, homely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.